Speel snooker en pool in een gezellige omgeving

Een spelletje snooker en pool zijn twee ontspannende activiteiten waar echt iedereen plezier aan zal beleven. Het is onze aan te raden tip voor een gezellige avond met vrienden of familie. In Hamme kan u deze twee sporten beter leren kennen bij Anglo Bowling & Snooker. Kom langs met uw eigen groep of ontdek het spelen in clubverband.

Snooker of pool?

Ervaar zelf welk spel u het meeste ligt. Snooker wordt gespeeld met 22 ballen die in een vaste opstelling op de snookertafel liggen. De witte speelbal mag door de speler zelf willekeurig neergelegd worden. Net zoals bij pool moeten de ballen in de pockets, in de hoeken van de tafel, geschoten worden. Het grote verschil tussen de twee spellen? Bij snooker is de tafel kleiner en de ballen en pockets groter. Dit vergemakkelijkt het spel! Ontdek ook onze eigen snookerclub op onze facebookpagina

Tarieven

Net als bij het bowlen hanteren wij bij het snookeren en het poolen erg interessante tarieven. U zal zich snel een uurtje en langer kunnen uitleven aan één van onze professionele tafels. Overloop de tarieven:

Contact

Kom zelf langs om snooker en pool in Hamme te spelen. U bent van harte welkom in onze leuke zaak in Oost-Vlaanderen.

” Tarieven „

Prijs per uur

Open Snooker (niet-leden) € 8,00
Clubleden € 4,00
Pool € 6,00

Bekijk hier onze fotogalerij

Meer info

Anglo Bowling