Verjaardagsfeestjes met bowling organiseert u bij ons

Organiseer een verjaardagspartijtje dat de kinderen nooit meer zullen vergeten. Bij Anglo Bowling & Snooker beleeft uw kleintje en zijn vriendjes of vriendinnetjes de tijd van hun leven met de combinatie van verjaardagsfeestjes en bowling. Speciaal voor het feestvarken en zijn of haar gasten zetten we een fantastisch verjaardagsfeestje op touw.

Wat mag u verwachten?

Voor verjaardagsfeestjes in onze bowling in Hamme voorzien wij een interessante formule waarbij de kinderen zich de ganse namiddag zullen uitleven. Een hapje eten en een aantal partijtjes bowlen zorgen voor een heuse belevenis. Wat mag u verwachten voor slechts 10 euro per kind:

  • drie uur bowlen
  • één frisdrank
  • drie pannenkoeken OF hotdogs OF ijsjes (in de zomer)
  • verrassing voor het feestvarken
  • gratis gebruik van schoenen
  • gebruik van lichtere ballen

Wanneer u liever een lekkere, verse spaghetti bij het pakket wenst, bedraagt de prijs per kind 14 euro.

’s Namiddags en schoolvakanties 

Het organiseren van verjaardagsfeestjes voor de kinderen is mogelijk op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag. Tijdens de schoolvakanties kan het eveneens op andere dagen van de week. De formule is enkel verkrijgbaar na reservatie. Ook de ouders zijn uiteraard welkom om iets te drinken en te komen supporteren. 

Contact

Twijfel niet langer, maar bezorg uw kinderen een onvergetelijke namiddag op zijn of haar verjaardag bij Anglo Bowling & Snooker in Hamme. Bovendien kan u gerust zijn, want alles wordt voor u georganiseerd. Bel ons vandaag nog op om te reserveren!

Stuur uitnodigingen!

Heb je nog geen uitnodigingen om aan de vriendjes en/of vriendinnetjes uit te delen?
Print hier jouw originele uitnodiging.

Bekijk hier onze fotogalerij

Meer info

Anglo Bowling